Kolbász és a grófok - Túra a KörösönBékésen evezünk - Utazás Békéscsabára Körösök titkai - Utazás a Körösökön

Kosár

A kosár üres.

Partnerek

wtm responsible tourism day

Utazási irodak.hu

Szarvasi Arborétum

Mini Magyarország

Magyar Természetjáró Szövetség

Hibaüzenet

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/budapest/felelosutak.hu/includes/file.phar.inc).

A csapat

 

Győző

Győző

Békés megye szülötte. Ükapja kézzel tudott harcsát fogni a Körösben. Ő ugyan nem szeret horgászni, de azt azért tudja, hogy a dunai galóca nem egy gomba... Szereti a pusztát, a holtágakat, a szárazbejárós házakat és szívesen mászik templomtornyokba.

 

Dani


Dani

Városi gyerek a Dunántúlról. Lakótelepen nőtt fel, de mindig jobban érezte magát a szabadban. Legyen az vízben, vízen, szárazföldön, két keréken. Tanulmányait és munkahelyét is ez alapján választotta. Egyszer aztán rácsodálkozott a Körös-vidékre, a kacskaringó holtágakra és itt ragadt. Szeretné ezt másoknak is megmutatni.

 

Enikő

Enikő

Mindig utazni vágyott, és külföldiekkel ismerkedni. A Balatonnál már 10 évesen német gyerekekkel játszott, és mivel nem értették egymást, elkezdett németül tanulni. Később emiatt is az IBUSZ-nál helyezkedett el. A turizmus minden ágával ismerkedett, de szívéhez legközelebb az idelátogató külföldiek segítése, kalauzolása áll.

 karbonsemleges honlap